Fri For Mobberi
Der skal lyde et Velkommen til Astrid L og Elamariie som er startet i børnehaven i dag. 🇩🇰. Til samling har vi haft fri for mobberi, alle børn havde sin bamse med til samling, vi hørte Bamseven sang og herefter fik børnene et stykke farvet karton og så skulle de forskellige farver på skift ind i rundkredsen og danse til sangen. Herefter legede vi i de forskellige rum.Hilsen AB, Henriette og Pia
Hit med sproget
Død solsort
Vi gik på legepladsen.
Velkommen til Børnehuset Trekløveren

Børnehuset Trekløveren består af to huse, som ligger i Frederiks og Skelhøje.

Sol O Mio, 0-6 årige  Solvænget 172.
Børnehaven 87871526

Vuggestuen 21396186

Regnbuen, 0-6 årige, Blomstervej 11.

87871527

Annie afdelingsleder 87871531

Maria afdelingsleder 87871528

Torben Børnehusleder 87871525

I Børnehuset Trekløveren  mødes børn af omsorgsfulde og tryghedsskabende voksne. Samtidig er hverdagen  udviklende og afvekslende.

Omsorgsdelen og den tætte voksen/barn relation fylder i dag mere end tidligere, hvor pædagogiske aktiviteter ofte var udgangspunkt for det pædagogiske arbejde.

Regnbuens vuggestue
Hit med sproget

Børnehuset Trekløveren er en del af samfundsudviklingen, og det stiller krav til os som institution. På arbejdsmarkedet stilles der også store krav til uddannelse, effektivitet og fleksibilitet. Nutidens familie er dermed hårdt presset både tids – og karrieremæssigt.

I hjemmet skal disse krav forenes med, at forældrene skal være både nærværende og til rådighed for børnene, tilgodese egne behov for et voksenliv samt bevare sociale relationer til familie og venner. Samtidig oplever vi, at forældrene i Børnehuset Trekløveren har stor tillid til, at vi, som pædagoger, deltager i omsorgsfunktionen, så vi i fællesskab skaber gode rammer for børnene. Denne udvikling stiller større og anderledes krav til indholdet i det pædagogiske arbejde.